dimarts, 14 de novembre del 2006

Fèmines, Tesi I: Madures, l'ocàs de les divines (primera part)

Començarem la tesi I a partir del text de la revista cosmopolitan que comenta l'apreciat doctorcabró al seu blog.
La revista en qüestió, per desgràcia, té un públic, que paga per llegir aqest tipus d'articles i se'ls creu. És, sense cap mena de dubte un públic femení de qui sha fugir en direcció contraria des del mateix moment de la seva identificació, i es que si no es reacciona amb prou avidesa, caiem en el perill de tenir l'atreviment d'intentar reeducar el que ja no té solució.

A risc d'equivocar-me les fèmines de qui parla l'article, son exclusivament dones de mes de 30 anys amb passat sentimental turbulent,a qui el destí ha privat del princep blau que buscaven i les ha convertit en tigreses de nova generació.

És aquí, on es produeix la disjuntiva, o bé es culpen a elles mateixes o bé en culpen als homes (quina opció dirieu que triacosmopolitan? jeje).

Aquest tipus de fèmina, durant l'any passa per diverses etapes, que de ben segur, cosmopolitan té identificades i emet un article per trimestre.

Per entendre-ho hauriem de conèixer els anomenats "tercers binomis de Markus":
  • primavera-esperança
  • estiu-alegria
  • tardor-desencant
  • hivern-depressió
Cosmopolitan se ceba amb les dones, aprofitant-se del seu estat anímic, les enfonsa quan haurien destar alegres (dietes, quanarriba el temps de platja...) i el pitjor de tot, referit a aquest article, les indueix a sentir-se per damunt dels homes,quan en realitat, han arribat a l'edat en que ja haurien de ser mares i no tenen semental.

La disjuntiva de la que parlàvem mes amunt és la que provca que, lluny de fer autocrítica, moltes fèmines vagin cap al costat fosc de la feminitati caiguin en l'error del menyspreu.

No voldria acabar per avui, amb una menció especial al final del text,"no te permitas el lujo de no dignarte a hablar con alguien porque no sea guapo o no te parezca espectacular: da tú la oportunidad que quieres para ti." i es que, quina ironia més brutal el mateix redactor/a del textque subliminalment, entenc jo que diu: "no ets tan guapa com per permetre't el luxe del menyspreu, parla amb qi se t'acosta, per que si es lleig serà que tu també ho ets (has sentit a parlar de deu els cria i ells sajunten???)"

Salut i República!

1 comentari:

Doctor Nye ha dit...

Voldria saludar aquest eminent col·lega de professió així com ja he fet amb el Doctor Cabró i convidar-lo a reflexionar junts sobre aquest fascinant tema de les relacions personals, ja disposa del correponent enllaç al meu bloc (que enllaça directament amb els últims 5 textos que vostè publiqui).

Suposo que sap com activar-ho (a Template -> Page Elements -> Add a Page element --> opció Feed i afegeixi els Feeds de qui vulgui afegir - en el meu cas http://eldoctornye.blogspot.com/atom.xml)

Salut !